GAMMA Tilburg

GAMMA, een toonaangevende bouwmarktketen in Nederland, heeft een prominente vestiging in Tilburg die een cruciale rol speelt in de lokale doe-het-zelfmarkt. Deze bouwmarkt biedt een breed scala aan producten en diensten aan zowel hobbyisten als professionals, wat het tot een onmisbare plek maakt voor iedereen met bouw- en renovatieplannen.

Bekijk hier de website van GAMMA Tilburg.

Adres GAMMA Tilburg

Bundersestraat 3

5012 TB

Tilburg

Openingstijden GAMMA Tilburg

Maandag: 09:00 - 17:00

Dinsdag: 09:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 21:00

Zaterdag: 09:00 - 18:00

Zondag: 10:00 - 17:00

Producten GAMMA Tilburg

De GAMMA in Tilburg onderscheidt zich door een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, gereedschappen, verf, elektra en sanitair. Klanten kunnen hier terecht voor alles wat ze nodig hebben voor hun klussen, van kleine reparaties tot grote renovaties. Daarnaast biedt de bouwmarkt diverse diensten aan, zoals het op maat zagen van hout en het mengen van verf, wat het winkelgemak aanzienlijk vergroot. Een bijzonder voordeel van de GAMMA in Tilburg is de klantgerichte benadering. Het personeel is goed opgeleid en staat altijd klaar om deskundig advies te geven. Of je nu een beginnende doe-het-zelver bent die hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste materialen, of een ervaren vakman met specifieke vragen, de medewerkers van GAMMA bieden altijd de nodige ondersteuning.

GAMMA in Tilburg zet ook sterk in op duurzaamheid en innovatie. De bouwmarkt biedt een breed scala aan milieuvriendelijke producten, zoals energiezuinige verlichting en duurzame bouwmaterialen. Bovendien zijn er regelmatig workshops en demonstraties gericht op het bevorderen van duurzaam klussen, waardoor klanten geïnformeerd en geïnspireerd worden om milieubewuster te werken.

Daarnaast is GAMMA voortdurend bezig met het verbeteren van de klantervaring door het integreren van technologische innovaties. De webshop van GAMMA biedt de mogelijkheid om producten online te bestellen en in de winkel af te halen, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt. Dit omnichannel-model zorgt ervoor dat klanten altijd toegang hebben tot het volledige assortiment, ongeacht of ze nu liever online of fysiek winkelen.

Klantenservice GAMMA

Telefoonnummer: +31 13 3035025

De klantenservice van GAMMA in Tilburg is een van de pijlers waarop de bouwmarkt zijn uitstekende reputatie heeft gebouwd. Het toegewijde team van medewerkers staat altijd klaar om klanten te helpen met hun vragen en problemen, of het nu gaat om advies over specifieke producten, hulp bij het plannen van een project, of ondersteuning bij het gebruik van de diverse diensten die GAMMA aanbiedt. De klantgerichtheid en vriendelijkheid van het personeel zorgen ervoor dat bezoekers zich welkom en gewaardeerd voelen, wat bijdraagt aan een positieve winkelervaring. Daarnaast biedt GAMMA diverse online en telefonische ondersteuningsopties, waardoor klanten altijd en overal geholpen kunnen worden, ongeacht hun behoeften of locatie. Deze combinatie van deskundigheid, toegankelijkheid en persoonlijke aandacht maakt de klantenservice van GAMMA in Tilburg tot een van de beste in de doe-het-zelfbranche.

De GAMMA in Tilburg is meer dan alleen een bouwmarkt; het is een betrouwbare partner voor iedereen die aan de slag wil met bouw- en klusprojecten. Met een breed assortiment, deskundig advies, een sterke focus op duurzaamheid en een actieve rol in de gemeenschap, weet deze vestiging zich te onderscheiden. Of je nu een klein project in huis hebt of een grote renovatie plant, bij GAMMA in Tilburg ben je aan het juiste adres voor kwaliteit, service en inspiratie.